Selskabsmenuer

Hotel Julsø´s selskabsmenuer er gældende for min. 20 pers. eller efter aftale.

 

Forretter

1. ”Stjernskud i nye klæder” - rødtunge paupiette med skaldyr og paneret rødtungefilet på en peberfrugt mayonnaise, agurk og rejer

2. Ristet sandart på en fin tærte med små glaserede grøntsager. Hertil tomatconfit og Parmigiano Reggiano facon Hollandaise

3. Gravad torskefilet med nicoise salat, ærteskum og bitter rødløgsgranité

******* 

Hovedretter

1. Marsk lam på en ratatouille af squash, tomat og aubergine, bagt løgpuré og timiancreme

2. Vagtel fyldt med oksefilet og bresaola serveret med kartoffel gateau, gulerod a l´orientale, appelsin-sennep glace

3. Langtidsstegt kalv serveret med kartoffel-tallegio mos, syrlig æble, spæde grøntsager og barbera d´Alba sauce

Hovedretten serveres på tallerken. Efterfølgende tilbydes supplement fra fad.

******* 

Desserter

1. Minestrone af sæsonfrugt serveret med rabarber sorbet og rosmarin krokant

2. Chokoladeovertrukket isstang & råmarineret frugt

3. ”Limoncello dessert” - Citron bavarese, verbena sorbet, citron krymmel og marengs, lys chokolade mousse

*******

Natmad

1. Blomkålsvelouté med ristet bacon og brødcroutoner

2. Pølsebord med udvalg af italienske og slagterens danske pølser og tilbehør

*******

Priser 2017:

Menu, 3-retter, kr. 395,-

Dagsarrangement, max 6 timer, kr. 665,- / Dagsarrangement incl. natmad, max 7 timer, kr. 765,-
Aftenarrangement, max 6 timer, kr. 765,- / Aftenarrangement incl. natmad, max 7 timer, kr. 865,-

(Alle arrangementer er incl. apèritif, menu, kaffe & petitfour, øl/vand/vin ad libitum i 6/7 timer, 1 glas dessertvin og evt. natmad)

Evt. overtid (ekstra timer) incl. drikkevarer og betjening, kr. 40,- pr. pers./time.

Evt. natgebyr efter kl. 02.00, kr. 1.000,- i alt pr. påbegyndt time

Prisen er natuligvis incl. moms, servering og blomsterdekorationer