Hotel Julsø´s selskabsmenuer er gældende for min. 20 pers. eller efter aftale.
Forretter
1. Havkatfilet a la brændende kærlighed, peberfrugt mayonnaise, agurk og rejer
2. Ristet sandart på en fin tærte med små glaserede grøntsager. Hertil tomatconfit og Parmigiano Reggiano facon Hollandaise
3. Gravad havbars med nicoise salat, revet æggeblomme og grøn gazpacho granité
*******
Hovedretter
1. Duet af hjort fra Ørntip i Them, råmarinerede solbær, syltede selleri, chiffonade af grillet spidskål, solbær/rosmarin jus
2. Vagtel fyldt med oksefilet og bresaola serveret med kartoffel gateau, gulerod a l´orientale, appelsin-sennep glace
3. Langtidsstegt kalv serveret med kartoffel-tallegio mos, syrlig æble, spæde grøntsager og barbera d´Alba sauce
Hovedretten serveres på tallerken. Supplement fra fad kan tilbydes efter aftale.
*******
Desserter
1. Minestrone af sæsonfrugt serveret med rabarber sorbet og rosmarin krokant
2. Chokoladeovertrukket isstang & råmarineret frugt
3. ”Limoncello dessert” - Citron bavarese, verbena sorbet, citron krymmel og marengs, lys chokolade mousse
*******
Natmad
1. Gullash suppe
2. Pølsebord med udvalg af italienske og slagterens danske pølser, tapenade, oliven og grønt
*******
Priser 2020:
Menu, 3-retter, kr. 395,-
Dagsarrangement, max 6 timer, kr. 675,- / Dagsarrangement incl. natmad, max 7 timer, kr. 775,-
Aftenarrangement, max 6 timer, kr. 785,- / Aftenarrangement incl. natmad, max 7 timer, kr. 885,-
(Alle arrangementer er incl. apèritif, menu, kaffe & petitfour, øl/vand/vin ad libitum i 6/7 timer, 1 glas dessertvin og evt. natmad)
Evt. overtid (ekstra timer) incl. drikkevarer og betjening, kr. 40,- pr. tilmeldte pers./time.
Evt. natgebyr efter kl. 02.00, kr. 1.000,- i alt pr. påbegyndt time
Prisen er natuligvis incl. moms, servering og blomsterdekorationer