Påske

PÅSKE PÅ HOTEL JULSØ

Midt i skoven med egen bådehavn til Julsø - vi byder foråret velkommen.

PÅSKEFROKOST d. 29/3+30/3+31/3+1/4+2/4-2018 kl. 12-14.30

Vores så velkendte små lækre antipasti retter serveres i spændende kreationer som ta´selv buffet.

Kr. 250,- (børn kr. 125,-)

Desuden tilbyder vi børn under 12 år forskellige børneretter a kr. 75,-.

Bemærk, at vores a la carte frokostkort ikke er gældende i påsken. 

KAFFEBORD d. 29/3+30/3+31/3+1/4+2/4-2018 kl. 15–16.30

Vel nok Søhøjlandets største kaffebord med min. 15 forskellige slags hjemmebag, bl.a
frugttærter i alverdens udgaver, lagkage, boller m/smør, chokolademuffins, kringle, vandbakkelser med cremefyld, frugtsalat m.m.,
Kr. 135,- pr. pers. / Børn kr. 85,-

PÅSKEMENU d. 29+30/3-18 fra kl. 18.00

Forret

Rødtunge fyldt med laks og store rejer svøbt i grønne klæder. Hertil hjemmelavet ravioli, blomkålspuré og syltede svampe

Mellemret 

Hjemmerøget dyrekølle med oksetatar, syltet æggeblomme, æble, fermenteret tranebær og radiser

Hovedret

Rosastegt kalvefilet med duebryst og bresaola, kroket af kalveskank serveret med syltede selleri, spæde grøntsager og rødvinssauce tilsmagt med hyldebærsaft

Dessert - "Honeymoon"

Nougatmousse, bisquit breton, passionsfrugt coulis, skovbær marengs og hjemmelavet dulce de leche is

 4-retter, kr. 325,- pr. pers.