Påske

PÅSKE PÅ HOTEL JULSØ

Midt i skoven med egen bådehavn til Julsø.

PÅSKEFROKOST d. 18/4+19/4+20/4+21/4+22/4-2019 kl. 12-14.30

Vores så velkendte små lækre antipasti retter serveres i spændende kreationer som ta´selv buffet :

- Røget lakseroulade med fromage frais og citroncoulis
- Tunmousse med røget tun og cous cous salat
- Mini rejecocktail
- Torsk paneret med sesam på løg-tomat relish og miso
- Okseterrin med bresaola, fermenteret spidskål og pære
- Mini tarteletter med grønne asparges og Gothenborg skov kylling
- Konkylie pasta fyldt med krydret salsiccia på spinat creme
- Hjemmerøget gåsebryst med appelsin-tranebær chutney
- Grillede aubergine, squash og peberfrugt marineret i salsa verde
- Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
- Salat caprese med tomat, mozzarella, basilikum
- Langtidsstegt lammekølle med siciliansk caponata
- Hjemmebagt brød og tapenader

- Frisk frugttærte og påskeæg med hasselnødde creme

Kr. 260,- (børn kr. 125,-)

Desuden tilbyder vi børn under 12 år forskellige børneretter a kr. 75,-. Bemærk, at vores a la carte frokostkort ikke er gældende i påsken. 

KAFFEBORD d. 18/4+20/4+21/4+22/4-2019 kl. 15–16.30

Vel nok Søhøjlandets største kaffebord med min. 15 forskellige slags hjemmebag, bl.a
frugttærter i alverdens udgaver, lagkage, boller m/smør, chokolademuffins, kringle, vandbakkelser med cremefyld, frugtsalat og meget meget mere. 
Kr. 145,- pr. pers. / Børn kr. 85,-

PÅSKEMENU d. 18+19/4-19 fra kl. 18.00

FORRET

Havbars filet med jomfruhummer og kammusling serveret med blomålspuré, hjemmelavet
spinat tagliolini og coral sauce

MELLEMRET

Hjemmerøget dyrekølle med oksetatar, syltet æggeblomme, æble, fermenteret tranebær og radiser

HOVEDRET

Rosastegt oksefilet med krydderurte knas og okseterrin på syltet knoldselleri serveret med
spæde grøntsager, glaserede rodfrugter samt sangiovese - kommen creme

DESSERT - "Honeymoon"

Nougatmousse, bisquit breton, passionsfrugt coulis, skovbær marengs og hjemmelavet dulce de leche is

 4-retter, kr. 325,- pr. pers.