Basilikum kartofler

Basilikum kartofler med salat af rucola og parmesan
 
Ingredienser
1 kg små kartofler, helst nye
40 g. hel frisk parmesan
1 bundt rucola salat uden stilke
1 dl. basilikum olie fra Sansekøkkenet
75 g. ristede pinjekerner
 
Dressing
2 dl. olivenolie fra Sansekøkkenet
1 spsk. jordbærbalsamico fra Sansekøkkenet
Salt og peber
 
Fremgangsmåde :
Kartofler koges møre med salt, pilles og skæres i skiver.
Rucolaen skylles, afdryppes og tørres.
Skær evt. rucolaen i mindre stykker, hvis det er nødvendigt.
Lav parmesanflager med en kartoflerskræller.
Bland dressingen og smag til med salt og peber.
 
Anretning
Marinèr kartoflerne med basilikumolie, salt og peber og anret dem pænt på tallerken.
Anret ligeledes rucola og parmesan på tallerkenen, drys med pinjekerner og hæld
til sidst dressingen hen over.
Kan sagtens serveres som soloret.