Fejlmeddelelse

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated i include_once() (linje 14 af /home/e071/public_html/themes/engines/phptemplate/phptemplate.engine).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int i element_children() (linje 6595 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /home/e071/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /home/e071/public_html/includes/menu.inc).

Andebryst m/hindbærbalsamico

Andebryst med hindbærbalsamico

Ingredienser, 4 pers.
1 stort andebryst, ca. 300 g.
8 flotte savoykål blade
2 Clara Friis pærer
Saft af 1 citron
200 g. valnødder, evt. syltede fra Sansekøkkenet
1 kvist rosmarin, 1 kvist timian og 1 kanelstang
Hindbær balsamico og olivenolie
2 dl. hindbær balsamico
1 tsk. dijonsennep
2 dl. god ekstra jomfru olivenolie
1 dl. vand
Salt/peber

Fremgangsmåde :
Rids fedtsiden med en skarp kniv, ikke skær for dybt i kødet. Krydr med salt og peber og lad det trække i 30 min. Steg kødet ca. 2 minutter på en meget varm pande således at kødet bliver sprødt og brunt. Sæt kødet i ovnen ved 65 grader i 1½t time sammen med rosmarin, timian og kanel
Kog savoykål i saltet vand i 2-3 minutter og køl ned i koldt vand. Hak de 4 blade fint og mariner med balsamico og lidt olivenolie. Gem de sidste 4 blade til anretning.
Rist valnødder i ovnen eller på en pande. Fjern kernehus fra pærerne, skær i tynde skiver og vend dem i citron saft.
Blend balsamico, vand og sennep med en blender. Tilsæt forsigtigt olivenolien under omrøring. Smag til med salt/peber.