Rødfisk i grøn crêpes

Rødfisk i grøn crêpes med peperonata

Ingredienser, 10 pers.
500 g. rødfiskefilet uden skind
Crêpes :
4 dl. Mælk
3 æg
125 g. mel
1 dl. spinatpuré
Salt, peber, citronskal, hvidløg
Peperonata :
1 rød og 1 gul peber i tern
1 løg i tern
2 stænger bladselleri
Efter behov : Rosiner, pinjekerner, basilikum, hvidløg, salt, peber, balsamico, tomatpuré, sukker, capers

Tilberedning :
Crêpes : Pisk alle ingredienserne sammen til en glat dej, bag tynde pandekager der ikke vendes undervejs. Rul fisken stramt i pandekagen og film det. Vent i 1 time og skær 5 skiver af hver rulle.
Peperonata : Sauter grøntsagerne i olivenolie, tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre i 10 min.
Bag pandekagerne i ovnen ved 180 grader i 8 min. og anret peperonata med fisken øverst