Kokken

Pasquale er opvokset i det sydige Italien; i et hjem med dyb tradition for det italienske køkken. Allerede som barn kunne Pasquale beundre Mamma´s udfoldelser i køkkenet. Her var der ingenting der tog for lang tid og her blev måltidet betragtet som meget betydningsfuldt - ikke blot for at stille sulten, men også for at samle den store familie omkring bordet.

I Pasquales barndomshjem grundlagdes den interesse for gastronomi, der senere skulle blive hans store lidenskab. Siden hen hjalp han til i den private frugtplantage og fik således et stort kendskab til økologiske råvarer og tilberedningen af disse.

Pasquale tog sin kokkeuddannelse i Italien og drog herefter til Frankrig, hvor han blandt andet lagde vejen forbi L´escargot og Hotel de la Mer i Montpellier. Senere drog han til Firenze, hvor han udfoldede sig i køkkenet på de fine byrestauranter; Giglio Rosso og Ristorante Sabatini.

Han lærte således at beherske det italienske og det franske, køkken på højt niveau. Denne gastronomiske kombination medbragte han til Danmark, hvor flere restauranter bl.a. Restaurant Miro og Sophiendal Gods har nydt godt af Pasquales begejstring for gastronomiens ædle kunst.

I 2 år drev han gourmetrestauranten 'Restaurant Poeme' i Århus med stor succes og har nu sammen med hans hustru Kristina drevet Hotel Julsø i 12 år.

Pasquale har ligeledes et solidt kendskab til chokolade og dets mange anvendelses-muligheder. Han har deltaget i chokoladekurser på ”L´Ecole du Grand Chocolat”, hvor den så velkendte Valrhona chokolade benyttes. Han samarbejder desuden med Topas Rejser om rejser til Italien, hvor gastronomi og vandring er i højsædet. I de smukke omgivelser i Toscana kan man således få Pasquales hemmelige tips til et godt måltid.

Pasquales indgangsvinkel til gastronomien har givet ham en stor viden, han ofte bruger. Helst vil han dog give maden et personligt præg, hvilket kommer alle gæster tilgode.

GOD APPETIT