Konfirmation

Vi holder hvert år mange dejlige konfirmationsfester på Hotel Julsø - her er skønne omgivelser ved skov og sø og muligheden for at kombinere dagen med en tur til Himmelbjerget.

Vi har kreeret en helt speciel konfirmationsmenu, som tilgodeser alle aldersgrupper og gør stemningen lidt mere uformel. Menuen består af forretsbuffet med spændende og anderledes antipasti/tapas og herefter følger en tallerkenanrettet hovedret og ikke mindst vores velkendte kage serveret i tapasform på buffet.

(Se evt. også de øvrige selskabsmenuer her på siden)

Antipastibuffet / menu (min. 25 pers.)

Antipastibuffet :

• Røget lakseroulade med fromage frais og citroncoulis
• Tunmousse med røget tun og cous cous salat
• Mini rejecocktail 
• Okseterrin med bresaola og fermenteret spidskål og æble 
• Mini tarteletter med grønne asparges og Gothenborg skov kylling
• Konkylie pasta fyldt med krydret salsiccia på spinat creme
• Grillede aubergine, squash og peberfrugt marineret i salsa verde
• Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
• Tapenader & tzatziki
• Hjemmebagt brød

Hovedret : (tallerkenanrettet)

Rosastagt kalvefilet serveret med kartoffel millefeuille, gulerodspuré, glaserede grøntsager og sangiovese rødvinssauce

Dessert: (buffet sammen med kaffe)

• 3 slags hjemmelavet kagetapas (nøddetærte, jordbær/mascarpone kage og chokolade brownie)
• Frisk frugt
• Italiensk is

Priser år 2019 :

  • Menu/Buffet som ovenstående, kr. 425,-
  • Dagsarrangement, max 6 timer, kr. 695,- / Dagsarrangement incl. ”farvelmad”, max 7 timer, kr. 795,-
  • Aftenarrangement, max 6 timer, kr. 795,- / Aftenarrangement incl. ”natmad”, max 7 timer, kr. 895,-

(Alle arrangementer er incl. apèritif, menu, kaffe, øl/vand/vin ad libitum i 6/7 timer,1 glas dessertvin og evt. "farvelmad"/natmad)

Evt. overtid (ekstra timer) incl. drikkevarer og betjening, kr. 40,- pr. tilmeldte pers./time. Evt. natgebyr efter kl. 02.00, kr. 1.000,- i alt pr. påbegyndt time

På visse konfirmationsdage (Kr. Himmelfartsdag og de 3 dage i Bededagsferien) betinger vi os min. 30 fuldt betalende gæster, hvis eget lokale ønskes.