Vi holder hvert år mange dejlige konfirmationsfester på Hotel Julsø - her er skønne omgivelser ved skov og sø og muligheden for at kombinere dagen med en tur til Himmelbjerget.
Vi har kreeret en helt speciel konfirmationsmenu, som tilgodeser alle aldersgrupper og gør stemningen lidt mere uformel. Menuen består af forretsbuffet med spændende og anderledes antipasti/tapas og herefter følger en tallerkenanrettet hovedret og ikke mindst vores velkendte kage serveret i tapasform på buffet.
(Se evt. også de øvrige selskabsmenuer her på siden)
Antipastibuffet / menu (min. 25 pers.)
Antipastibuffet :
• Røget lakseroulade med fromage frais
• Tunmousse med røget tun og cous cous salat
• Mini rejecocktail
• Confiteret kalvespidsbryst med fermenteret spidskål og æble
• Mini tarteletter med grønne asparges og skov kylling
• Gnocchetti pasta gratineret med skinke, ærter og hjemmelavet sauce Mornay
• Grillede aubergine, squash og peberfrugt marineret i salsa verde
• Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
• Tapenader & tzatziki
• Hjemmebagt brød
Hovedret : (tallerkenanrettet)
Perlehøne fyldt med oksefilet og parmaskinke serveret med kartoffel millefeuille, gulerods puré, glaserede grøntsager og sangiovese rødvinssauce
Dessert: (buffet)
• 3 slags hjemmelavet kagetapas (nøddetærte, jordbær/mascarpone kage og chokolade brownie)
• Frisk frugt
• Italiensk is
Priser år 2020 :
- Menu/Buffet som ovenstående, kr. 425,-
- Dagsarrangement, max 6 timer, kr. 695,- / Dagsarrangement incl. ”farvelmad”, max 7 timer, kr. 795,-
- Aftenarrangement, max 6 timer, kr. 795,- / Aftenarrangement incl. ”natmad”, max 7 timer, kr. 895,-
Børn under 12 år tilbydes ½ pris på ovensteånde priser.
Alle arrangementer er incl. apèritif, menu, kaffe, øl/vand/vin ad libitum i 6/7 timer,1 glas dessertvin og evt. "farvelmad"/natmad.
Evt. overtid (ekstra timer) incl. drikkevarer og betjening, kr. 40,- pr. tilmeldte pers./time. Evt. natgebyr efter kl. 02.00, kr. 1.000,- i alt pr. påbegyndt time
På visse konfirmationsdage (Kr. Himmelfartsdag og de 3 dage i Bededagsferien) betinger vi os min. 30 fuldt betalende gæster, hvis eget lokale ønskes.