En himmelbjergsk oplevelse

Gennem 14 år har vi haft vores gang på Hotel Julsø - og mange gange har vi konstateret, det kan ikke blive bedre - og alligevel så overgår kokken sig selv gang på gang.
Vi er lige kommet hjem fra sæsonåbingen 2016 - og hvilken åbning - en fem retters menu, hvor vi hele vejen igennem blev overrasket - fantastisk mad - der appelerer til alle smagsløg og sanser. Vine der matcher maden - en fremragende betjening, hvor kokkene også får tid til at kræse om gæsterne med servering af sovsen og ord med på vejen omkring det der spises. God guidning omkring vinene o.s.v.. Og hyggemuisk ved Baktus All Star - alle er med til at skabe en fantastisk stemning helt nede på gulvet - men med mad, vin o.s.v., der fik os til at svæve.
En himmelbjergsk oplevelse - der kun skærper lysten til at komme igen og sige til alle andre - und jer et besøg ved Himmelbjergets fod og nyd Team Hotel Julsø´s tryllerier - i går mætte derfra, men størst af alt en gourmet opelvelse rigere som man ikke får ret mange andre steder i konriget - hvad skal vi med Noma, når vi har Hotel Julsø lige om hjørnet.

Og skulle der være en der kender en Michelen inspektør, så anbefal ham/nende at kigge ud til Hotel Julsø

Hjertelig hilsen
Eva og Evan Johansen
madelskere
Gjessø

Evan Johansen