Gæstebog

Dagen derpå efter en vellykket bryllupsfest på Hotel Julsø.
Man finder ikke meget smukkere omgivelser end her, og både maden og service er i top.
Vi havde en fantastisk dag sammen med alle vores gæster, og helt Team Julsø har bare været topprofessionelle hele vejen igennem.
De har hjulpet med forberedelser og intet var umuligt.
Tak fordi i lagde rammerne omkring denne store dag.

KH Goldie & Brian

Brian Pedersen

Tak til Hotel Julsø

Vi var seks personer som var på vores årlig tur på Himmelbjerget, med en herlig frokost på Hotel Julsø, og en perfekt betjening fra tjener Steen. Du har et dejlig humor og yder en meget fin betjening som er med til gøre opholdet hyggeligt.
Tak for en dejlig dag.

Hilsen
Arne B. Anthonsen

Arne B. Anthonsen

Kære Kristina
Vi vil gerne sige 1000 TAK for en helt fantastisk og velgennemført dag. Alt klappede bare lige fra båd, til cup cakes og middag til den efterfølgende fest. I havde husket alle vores aftaler og lidt til. Maden var god og betjeningen i top, så vi ikke sad og ventede på at få noget i glassene. Også tak for er virkelig flot pyntet bord. Selvom det er en lille ting, så blev jeg så glad, da jeg så bøgebladene i navnekortene - og du havde også lavet noget ekstra flot på vaserne. Jeg var også vild med detaljen med skiltet over, hvilke cup cakes der var til receptionen. Alt i alt - vi er bare så tilfredse med oplevelsen hos jer. Det er en dag, der aldrig kan laves om. Så virkelig af hjertet tak!
Vi giver jer de varmeste anbefalinger. Også mange af vores gæster er i øvrigt vendt tilbage og sagt, at de virkelig syntes det klappede.

Lykke og Helge

Hej Christina
Et stort tak for en fantastisk konfirmationsfest søndag d 14. Maj. Professionel servering, eminent chef tjener, fantastisk velsmagende mad og rigeligt af det, skønt at kokken kom og fortalte om maden med et glimt i øjet, vi manglende ikke på noget tidspunkt mad eller drikke og alle indlæggene blev afviklet helt perfekt. Alle gæster har haft en rigtig god dag og det er takker været jer.
Så 6 stjerner fra familien Isaksen.

Isaksen

Kære ejere af Hotel Julsø
Vi havde en yderst vellykket konfirmationsfest i går søndag, som ikke kan beskrives.
Blot kan vi sige jer og jeres team tak for at alt var perfekt til det ypperligste!!!
Med venlig hilsen

Michael Albin Larsen

Vi havde simpelthen den dejligste dag og aften hos jer! Folk har simpelthen rost jer til skyerne siden i lørdags! Maden var helt perfekt og bedre end hvad folk er vant til ved bryllupper. Servicen var hyggelig, sjov og professionel og omgivelserne var jo bare spot on! Tror specielt vores københavner venner og de udenlandske gæster var blæst bagover af de smukke omgivelser!!

Vores tre højeste prioriteter ift valg af "venue" var "god mad, god service og smukke naturlige omgivelser"! Det skal jeg lige love for vi fik! Helt fantastisk!! Flere af vores gæster overvejer bryllup på Hotel Julsø ved jer ;)
Vi kommer til kaffe en dag:)

Mette & Mitch

Endnu en gang tak for en fantastisk aften d. 14. maj, hvor alting klappede i fineste stil, og maden var helt udsøgt. Vi har fået så mange komplimenter for både jeres sted og menuen, og vi glæder os allerede til at besøge jer igen en anden gang!

Nickelsen

Gennem 14 år har vi haft vores gang på Hotel Julsø - og mange gange har vi konstateret, det kan ikke blive bedre - og alligevel så overgår kokken sig selv gang på gang.
Vi er lige kommet hjem fra sæsonåbingen 2016 - og hvilken åbning - en fem retters menu, hvor vi hele vejen igennem blev overrasket - fantastisk mad - der appelerer til alle smagsløg og sanser. Vine der matcher maden - en fremragende betjening, hvor kokkene også får tid til at kræse om gæsterne med servering af sovsen og ord med på vejen omkring det der spises. God guidning omkring vinene o.s.v.. Og hyggemuisk ved Baktus All Star - alle er med til at skabe en fantastisk stemning helt nede på gulvet - men med mad, vin o.s.v., der fik os til at svæve.
En himmelbjergsk oplevelse - der kun skærper lysten til at komme igen og sige til alle andre - und jer et besøg ved Himmelbjergets fod og nyd Team Hotel Julsø´s tryllerier - i går mætte derfra, men størst af alt en gourmet opelvelse rigere som man ikke får ret mange andre steder i konriget - hvad skal vi med Noma, når vi har Hotel Julsø lige om hjørnet.

Og skulle der være en der kender en Michelen inspektør, så anbefal ham/nende at kigge ud til Hotel Julsø

Hjertelig hilsen
Eva og Evan Johansen
madelskere
Gjessø

Evan Johansen

Vi har gennem de sidste mange år - de sidste 13 år? - nyt jeres fantastiske mad mange gange.
Vi er aldrig gået skuffet eller sultne hjem.
Vi har flere gange haft gæster med, der ligesom os er meget interesserede i gourmet-mad med særligt islæt!
I aftes, mandag 17. august 2015 deltog vi i jeres fiskebuffet.
Efter Pinseoplevelse i foråret troede vi det ikke muligt at komme højere!
MEN I gjorde det! Det var: smukt, velsmagende, vel tillavet, forskelligt fra hvad vi eller kender, optimal anvendelse af gode råvarer - ja, en helt su-prim gastronomisk oplevelse - TAK for det.
I vores verden "godt gået - fortsæt med det".
Også de bedste hilsener til "Mama" og Heidi for udsøgt værtinde funktioner.

Brita Løvendahl & Dan Christiansen

Sider