Gæstebog

Vi ankom i søndags på besøg fra Israel og styrede direkte fra Billund lufthavn til Julsø restaurant for at nyde godt af det annoncerede kaffebord. Selvom vi kom lidt for sent, blev vi modtaget med åbne arme, og der blev taget smukt hensyn til vores specielle spiseforskrifter. Tak for en fin start på vores danmarksferie.
Bente og Poul

<Bente og Poul Melchior

Vi vil sige mange tak for en uforglemmelig eftermiddag.
Maden var af den absolut udsøgte slags, som ikke fås mange steder.
Betjeningen har vi heller ingen grund til at klage over.
Vi kan kun sige at det bør prøves, til jer der ikke har været på Hotel Julsø.

lene rødbro

Tak for en rigtig dejlig bryllupsfest hos jer! Vi har kun hørt positive ting fra vores gæster, og I levede op til alle aftaler, så det var bare skønt! :-)

Bedste hilsener

Hans Christian Kirketerp

Vi og vores mange gæster sender jer de bedste hilsener med stor ros for en meget udsøgt buffet.
Hele arrangementet, jeres samarbejde med personalet på Mågen og ikke mindst betjeningen om bord
af jeres medarbejder Steen forløb helt perfekt.
Tak for jeres bidrag til en helt uforglemmelig eftermiddag på Silkeborgsøerne.

De bedste hilsener fra

Anne Sofie og Jens Ole

Vi fejrede vores Bryllup på Hotel Julsø d. 1.7.17, og vil gerne sige tusind tak for en helt fantastisk aften i jeres idylliske rammer ved Julsø. Vi er så glade for, at vi valgte at fejre brylluppet hos jer. Alt gik som det skulle, maden var formidabel og personalet var meget professionelt hele aftenen og sørgede for at skabe god stemning. Bordene var smukt pyntet, lige som vi drømte om og alle vores ønsker blev imødekommet. Vi har også kun fået stor ros til jer fra vores gæster.
Igen, tusind tak fordi I var med til at gøre vores bryllup helt fortryllende. Hotel Julsø vil for altid være et helt specielt sted for os, hvor vi kan mindes den mest fantastiske dag i vores liv. Vi vil give jer vores varmeste anbefaling.

Det bedste hilser fra

Sven og Marie Philipsen

Dagen derpå efter en vellykket bryllupsfest på Hotel Julsø.
Man finder ikke meget smukkere omgivelser end her, og både maden og service er i top.
Vi havde en fantastisk dag sammen med alle vores gæster, og helt Team Julsø har bare været topprofessionelle hele vejen igennem.
De har hjulpet med forberedelser og intet var umuligt.
Tak fordi i lagde rammerne omkring denne store dag.

KH Goldie & Brian

Brian Pedersen

Tak til Hotel Julsø

Vi var seks personer som var på vores årlig tur på Himmelbjerget, med en herlig frokost på Hotel Julsø, og en perfekt betjening fra tjener Steen. Du har et dejlig humor og yder en meget fin betjening som er med til gøre opholdet hyggeligt.
Tak for en dejlig dag.

Hilsen
Arne B. Anthonsen

Arne B. Anthonsen

Kære Kristina
Vi vil gerne sige 1000 TAK for en helt fantastisk og velgennemført dag. Alt klappede bare lige fra båd, til cup cakes og middag til den efterfølgende fest. I havde husket alle vores aftaler og lidt til. Maden var god og betjeningen i top, så vi ikke sad og ventede på at få noget i glassene. Også tak for er virkelig flot pyntet bord. Selvom det er en lille ting, så blev jeg så glad, da jeg så bøgebladene i navnekortene - og du havde også lavet noget ekstra flot på vaserne. Jeg var også vild med detaljen med skiltet over, hvilke cup cakes der var til receptionen. Alt i alt - vi er bare så tilfredse med oplevelsen hos jer. Det er en dag, der aldrig kan laves om. Så virkelig af hjertet tak!
Vi giver jer de varmeste anbefalinger. Også mange af vores gæster er i øvrigt vendt tilbage og sagt, at de virkelig syntes det klappede.

Lykke og Helge

Hej Christina
Et stort tak for en fantastisk konfirmationsfest søndag d 14. Maj. Professionel servering, eminent chef tjener, fantastisk velsmagende mad og rigeligt af det, skønt at kokken kom og fortalte om maden med et glimt i øjet, vi manglende ikke på noget tidspunkt mad eller drikke og alle indlæggene blev afviklet helt perfekt. Alle gæster har haft en rigtig god dag og det er takker været jer.
Så 6 stjerner fra familien Isaksen.

Isaksen

Kære ejere af Hotel Julsø
Vi havde en yderst vellykket konfirmationsfest i går søndag, som ikke kan beskrives.
Blot kan vi sige jer og jeres team tak for at alt var perfekt til det ypperligste!!!
Med venlig hilsen

Michael Albin Larsen

Sider