AFTEN

DE FLESTE AFTENER HAR VI GASTRONOMISKE EVENTS.

I BUND OG GRUND BETYDER DET BLOT, AT VI PÅ FORHÅND HAR SAMMENSAT MENUEN TIL JER OG AT I IKKE BEHØVER GØRE SÅ MEGET ANDET END AT BESTILLE BORD DEN ØNSKEDE AFTEN, LÆNE JER TILBAGE OG NYDE AFTENEN. I KAN LÆSE OM DE FORSKELLIGE MULIGHEDER UNDER PUNKTET "EVENTS" HER PÅ SIDEN, BL.A. :

"ALT GÅR I FISK" (MANDAG) - "OM BORD PÅ JULSØ" (TORSDAG I HØJSÆSONEN) - "GASTRO DAG" (TORSDAG) - "GASTRO WEEKEND" (FREDAG & LØRDAG)

MENUEN TIL "GASTRO WEEKEND", FREDAG & LØRDAG KL. 18 - 22, gældende fra den 13.4.18 :

- Rødtunge fyldt med laks og rejer svøbt i grønne klæder. Hertil hjemmelavet ravioli, blomkålspuré og syltede svampe

- Hjemmerøget dyrekølle med oksetatar, syltet æggeblomme, æble, fermenteret tranebær og radiser

- Rosastegt kalvefilet med duebryst og bresaola, kroket af kalveskank, syltede selleri, spæde grøntsager og rødvinssauce tilsmagt med hyldebærsaft

- Nougatmousse, bisquit breton, passionsfrugt coulis, skovbær marengs og hjemmelavet dulce de leche is

Pris, kr. 4-retters menu, fri vinbar og kaffe, kr. 650,- / kr. 550,- uden alkohol

Såfremt der er ingredienser / råvarer du ikke tåler, bedes du venligst oplyse om dette allerede ved bordreservation og gerne senest dagen før .