AFTEN

DE FLESTE AFTENER HAR VI GASTRONOMISKE EVENTS.

I BUND OG GRUND BETYDER DET BLOT, AT VI PÅ FORHÅND HAR SAMMENSAT MENUEN TIL JER OG AT I IKKE BEHØVER GØRE SÅ MEGET ANDET END AT BESTILLE BORD DEN ØNSKEDE AFTEN, LÆNE JER TILBAGE OG NYDE AFTENEN. I KAN LÆSE OM DE FORSKELLIGE MULIGHEDER UNDER PUNKTET "EVENTS" HER PÅ SIDEN, BL.A. :

"ALT GÅR I FISK" (MANDAG) - "OM BORD PÅ JULSØ" (TORSDAG I HØJSÆSONEN) - "GASTRO DAG" (TORSDAG) - "GASTRO WEEKEND" (FREDAG & LØRDAG)

MENUEN TIL "GASTRO WEEKEND", FREDAG & LØRDAG KL. 18 - 22 :

Rimmet laks - Kammusling - Glaskål

Havbars - Blomkål - Beurre rouge

Vagtel ballontine med kalv - Gulerod

Granny smith æble - Hvid chokolade - Vanille 

Priser :

4 serveringer incl. vinmenu og kaffe, kr. 650,-

4 serveringer incl. køre vinmenu og kaffe, kr. 600,-

4 serveringer incl. non alkoholiske drikke og kaffe, kr. 550,-

Såfremt der er ingredienser / råvarer du ikke tåler, bedes du venligst oplyse om dette allerede ved bordreservation og gerne senest dagen før .