Mad ud af huset

Buffet  "Kaptajnen" (min. 20 pers.)

Velegnet til alle slags festlige sammenkomster i eget hjem eller på Hjejlebådene. 

• Krabbe cannelloni med frisk mango og koriander 
• Torsk paneret med sesam på løg-tomat relish og miso
• Kæmpe rejer sauteret i sur/sød chili med papaya-gulerodssalat
• Rødfisk og laks i grøn crêpes med rød peber caponata
• Mini tarteletter med grønne asparges og Gothenborg skov kylling 
• Rosastegt kalv på en kartoffel-svampe parmentier
• Konkylie pasta fyldt med krydret salsiccia på spinat creme
• Oksecarpaccio med rucola og parmesan
• Grillede squash, peberfrugt og aubergine marineret i salsa verde
• Salat caprese med tomat, mozzarella, basilikum
• Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
• Tapenader & tzatziki
• Hjemmebagt brød

 Pris år 2019 : Kr. 300,- pr. pers. ud af huset

Buffet  "Havfruen"  

kun i forbindelse med Buffet "Kaptajnen"

Udvalg af franske og italienske oste med syltede frugter, kr. 85,- pr. pers.

Hjemmelavet chokoladekage toppet med chokolademousse & frisk frugtsalat, kr. 65,- pr. pers.

Pris år 2019: I alt kr. 125,- pr. pers. ud af huset

Buffet  "Styrmand" (min. 20 pers.)

Velegnet til konfirmationer og andre festlige begivenheder i eget hjem eller på bådene

• Torsk paneret med sesam på løg-tomat relish og miso
• Krabbe cannelloni med frisk mango og koriander 
• Rødfisk og laks i grøn crêpes med rød peber caponata
• Rosastegt kalv på en kartoffel-svampe parmentier
• Mini tarteletter med grønne asparges og Gothenborg skov kylling 
• Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
• Tapenader & tzatziki
• Hjemmebagt brød

• Roulade af kalvefilet med svampe svøbt i parmaskinke.
• Små ovnbagte kartofler
• Grøntsagssauté
• Broccolisalat med nødder, bacon og karrymayo
• Rødvinssauce

• Hjemmelavet chokoladekage toppet med chokolademousse
• Frisk frugtsalat

Pris år 2019 : Kr. 385,- pr. pers. ud af huset