Mad ud af huset

Buffet  "Kaptajnen" (min. 20 pers.)

Velegnet til alle slags festlige sammenkomster i eget hjem eller på bådene

• Røget lakseroulade med rejer, frisk ost og salat
• Letsaltet torsk ”alla livornese” med tomat, oliven og capers
• Tatar af frisk tun med avocado, koriander og tunmousse
• Miniglas med store rejer, ærtepuré og mango
• Carpaccio af okse, rucola og parmesan
• Hjemmelavet andeballontine med fennikel og appelsin
• Rosastegt kalveinderlår med råmarineret spidskål, æble og nødder
• Perlebyg med pære, løg og soltørrede tranebær
• Broccolisalat med miso, bacon og løg
• Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
• Middelhavsmarineret og grillet squash, peberfrugt og aubergine
• Rødbede tzatziki og pesto
• Hjemmebagt brød

Pris år 2017 : Kr. 290,- pr. pers. ud af huset

 

Buffet  "Havfruen"  

kun i forbindelse med Buffet "Kaptajnen"

Udvalg af franske og italienske oste med syltede frugter, kr. 85,- pr. pers.

Chokoladekage med chokolousse & frisk frugtsalat, kr. 65,- pr. pers.

Pris år 2017: I alt kr. 125,- pr. pers. ud af huset

 

Buffet  "Styrmand" (min. 20 pers.)

Velegnet til konfirmationer og andre festlige begivenheder i eget hjem eller på bådene

• Røget lakseroulade med rejer, frisk ost og salat
• Letsaltet torsk ”alla livornese” med tomat, oliven og capers
• Tatar af frisk tun med avocado, koriander og tunmousse
• Carpaccio af okse, rucola og parmesan
• Hjemmelavet andeballontine med fennikel og appelsin
• Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
• Rødbede tzatziki og pesto
• Hjemmebagt brød

• Roulade af kalvefilet med svampe svøbt i parmaskinke.
• Små ovnbagte kartofler
• Grøntsagssauté
• Blomkålssalat med nødder, tyrol spæk og mayo
• Cabernet sauvignon rødvinssauce

• Chokoladekage med hvid/mørk chokolademousse
• Frisk frugtsalat

Pris år 2017 : Kr. 375,- pr. pers. ud af huset