Mad ud af huset

Buffet  "Kaptajnen" (min. 20 pers.)

Velegnet til alle slags festlige sammenkomster i eget hjem eller på Hjejlebådene. 

• Tatar af laks med appelsin, ingefær og basilikum
• Torskefilet med tomat – løg relish
• Tunmousse på cous cous blinis, agurk, peberfrugt
• Aubergine cannellone med lammefars og mynte i tomatsauce
• Mini quiche med fennikel, pecorino ost og kylling
• Rosastegt kalv på en kartoffel-svampe parmentier
• Tyrolspæk fyldt med gorgonzola og valnødder på en bund af salat, pærer og radiser
• Terrin af and og pistacie i selskab med råmarineret spidskål, gulerod og tranebær
• Grillede squash og peberfrugt marineret i salsa verde
• Salat caprese med tomat, mozzarella, basilikum
• Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
• Tapenader & tzatziki
• Hjemmebagt brød

Pris år 2018 : Kr. 300,- pr. pers. ud af huset

 

Buffet  "Havfruen"  

kun i forbindelse med Buffet "Kaptajnen"

Udvalg af franske og italienske oste med syltede frugter, kr. 85,- pr. pers.

Hjemmelavet kage & frisk frugtsalat, kr. 65,- pr. pers.

Pris år 2018: I alt kr. 125,- pr. pers. ud af huset

 

Buffet  "Styrmand" (min. 20 pers.)

Velegnet til konfirmationer og andre festlige begivenheder i eget hjem eller på bådene

• Tatar af laks med appelsin, ingefær og basilikum
• Torskefilet med tomat – løg relish
• Tunmousse på cous cous blinis, agurk, peberfrugt
• Rosastegt kalv på en kartoffel-svampe parmentier
• Tyrolspæk fyldt med gorgonzola og valnødder på en bund af salat, pærer og radiser
• Gratinerede riskroketter med safran og parmesanost
• Tapenader & tzatziki
• Hjemmebagt brød

• Roulade af kalvefilet med svampe svøbt i parmaskinke.
• Små ovnbagte kartofler
• Grøntsagssauté
• Broccolisalat med nødder, bacon og karrymayo
• Rødvinssauce

• Hjemmelavet kage
• Frisk frugtsalat

Pris år 2018 : Kr. 380,- pr. pers. ud af huset